top of page
Sylvia's

ONTDEK ONZE OVERHEERLIJKE WEEKMENU'S 
(ook op vrijdag-& zaterdagavond)

 

Elke zondag ontbijt/brunch van 9u-14u - enkel op reservatie!

Huisgemaakte pannenkoeken en wafels ook op zondag verkrijgbaar!

 

X

X

X

ontbijt
Menu Kenny's Schoten
Menu Kenny's Schoten
Menu Kenny's Schoten
Menu Kenny's Schoten

Dagverse producten voor een onovertroffen smaakervaring

Bij Sylvia’s in Schoten zit u goed voor een heerlijke lunch. Daarbij hebt u de keuze uit onze uitgebreide kaart en onze weekmenu's. Die veranderen geregeld en stellen een grote waaier aan overheerlijke en dagverse gerechten voor. Kom zeker eens langs en geniet van het weekmenu dat uw smaakpapillen gegarandeerd zal beroeren.

Ontbijt, lunch en versnapering op één adres

Bij Sylvia’s in Schoten begint de eetsensatie al vroeg in de ochtend, met onze overheerlijke ontbijtformule. Zet de dag ontspannen in en kom langs om te genieten van ons meer dan smakelijke ontbijtbuffet. Dat stellen we samen met overheerlijke producten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn kakelvers en een genot om te eten.

Ontdek het lunchmenu

Na het ontbijt is het tijd om de culinaire geneugten nog verder te ontdekken. Dat doet u door te komen proeven van onze dagverse producten. Kies van onze uitgebreide kaart of ga voor een van onze weekmenu's. Eén blik op die menu's doet u gegarandeerd al watertanden. Klaar om te komen proeven? Check dan snel het weekmenu voor deze week.

Kwaliteit is bij ons meer dan een modewoord

Bij Sylvia’s in Schoten is kwaliteit meer dan een modetrend. Wij werken alleen met dagverse producten die u de ultieme smaaksensatie bezorgen en u met een meer dan tevreden gevoel naar huis doen gaan. Geniet van onze overheerlijke weekmenu's en laat ons zeker weten of ze bij u en uw tafelgezelschap in de smaak vielen.

mesvork-wit.gif
Ontdek ons weekmenu (ook op vrijdag-& zaterdagavond)

Nog nooit bij Sylvia’s in Schoten geweest? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen! Kom langs en ontdek onze fijne weekmenu's die voor elk wat wils bieden. Vergeet ook niet dat we ze met veel liefde én dagverse producten bereiden. Want alleen zo garanderen we de kwaliteit waarop u meer dan recht hebt.

Benieuwd naar onze weekmenu? Check ze hier!

Klik op menu om te vergroten

traiteur
bottom of page