top of page
  • FACEBOOK
Logo sylvia's

CULINAIRE THEMA'S BIJ SYLVIA'S IN SCHOTEN

X

X

X

Grilled Beef

Dagvers en bruisend van originaliteit

Wie zin heeft om de ultieme smaakervaring te beleven, moet zeker langskomen op een van de culinaire thema-avonden bij Sylvia’s in Schoten. Tijdens deze gastronomisch hoogstaande avonden maakt u kennis met een wijd assortiment aan lekkere gerechten en dat in de sfeer van eenzelfde thema.

Eten is genieten

Eten is meer dan honger stillen. Daarom organiseren we bij Sylvia’s geregeld culinaire thema-avonden waarop we lekker eten en de beleving rondom centraal stellen. Tijdens die avonden geniet u samen met uw partner/tafelgenoot van de originaliteit van onze gerechten binnen het thema dat die avond het middelpunt van onze culinaire inspiratie vormt. Onze ingrediënten zijn dagvers en blinken uit in een specifieke smaak waarmee we overduidelijk het verschil maken. Afgaande op de vele positieve reacties na eerdere thema-avonden valt dit concept meer dan goed in de smaak bij diegenen die u voorgingen.

Thema-avonden voor iedereen

Op onze thema-avonden is iedereen welkom die lekker eten een warm hart toedraagt, en wil genieten van nieuwe smaken en originele gerechten. Wilt u meer weten over deze thema-avonden? Vraag dan gerust wat meer informatie. We vertellen u er graag meer over.

mesvork-wit.gif
Sylvia's Paalstraat 92, 2900 Schoten
Stel ons uw vragen

Wilt u graag eens een thema-avond bijwonen en heeft u nog vragen?

Neem dan zeker contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen met de uiterste zorg. Bij onze culinaire specialiteiten staan de wensen en voorkeuren van onze klanten namelijk altijd centraal.

Bent u benieuwd naar onze volgende thema-avonden met nieuwe culinaire creaties? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page